Sundhed handler også om hunde og katte uden lopper.

Giv din hund eller kat et sundere liv uden lopper

Som menneske tænker vi meget over vores egen sundhed. Dermed kan vi nemt glemme alt om hvordan vores husdyr egentlig har det. Ligesom vi nemt kan blive angrebet af bakterier, så kan hunde og katte nemt blive angrebet af skadedyr i naturen. Lopper og flåter er nogle af de allerstørste syndere. Hvis din bedste ven bevæger sig igennem højt græs, er der stor sandsynlighed for, at den kan være blevet angrebet. Men har din hund eller kat fået lopper eller flåter, så frygt ej. Hvis du anskaffer dig et loppemiddel, kan du hurtigt få bugt med de små kryb. Derudover kan du med et loppehalsbånd forebygge mod lopper og flåter i flere måneder!

Din hund og/eller kat render ofte lystigt rundt omkring. Det gør det svært at undgå et angreb fra sådanne skadedyr. Et loppemiddel er heldigvis en meget effektiv kur mod lopper og flåter. Og hvis du vælger det rigtige middel, kan dit kæledyr leve et endnu sundere liv, end det gør i forvejen.

Loppemidler og loppehalsbånd forebygger problemer

Det kan være svært at vide, hvilket loppemiddel du skal vælge, hvis din hund eller kat er blevet sat under belejring af de små uvorne bæster. Der er nemlig flere forskellige typer af loppemidler. Der findes faktisk tre forskellige midler. Via pippetter (dråber), tabletter og loppehalsbånd. De virker alle mod lopper, flåter og nogle gange også mod andre skadedyr, men de virker alle på forskellige måder og i forskellige tidslængder.

Pippetter virker utroligt hurtigt. Så hvis du gerne vil af med skadedyrene hurtigt og have en forebyggende effekt også, skal du vælge dette produkt. Man skal bare dryppe alt indholdet direkte på huden på dyret, så det ikke kan slikke det af igen. Herefter går der ca. en dag, og så er de kryb, der havde sat sig på dit kæledyr, væk. Derefter virker midlet forebyggende i op til fire uger.

Tabletter virker endnu hurtigere. Hvis det er meget kritisk, og du bare skal af med skadedyrene i en fart, så skal du vælge dem. De virker nemlig allerede efter ca. 15 minutter og derefter i et døgns tid. Endvidere er en fordel ved dette loppemiddel, at det kan kombineres med andre midler.

Sidst men ikke mindst, så kan man vælge at bruge loppehalsbåndet. Loppehalsbåndet er et utroligt middel mod lopper og flåter til både hund og kat. Det har nemlig en forebyggende effekt i op til otte måneder. Med dette produkt vil dit kæledyr dermed være frit for skadedyr i en lang periode. Derfor er loppehalsbåndet også det billigste middel af de tre. Du skal nemlig kun købe et nyt ca. to gange om året i modsætning til de andre loppemidler, som virker i betydeligt kortere tid.

Et loppemiddel vil hjælpe med at holde din hund og/eller kat sund. Derfor er det en rigtig god investering at lave. Alle midlerne har sine fordele, og det handler om, hvad man er mest til, og hvor stort et problem, dit kæledyr har med skadedyrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *