Mindfulness, sportsrejser og detoxrejser. Sammen sætter de sundhed i fokus.

Tips til rejser med sundhed og velvære i fokus

Vejret bliver dårligere, og der er færre timer i døgnet med sollys. Ofte ser du slet ikke solen i løbet af dagen, fordi grå skyer dækker himlen. Mange bliver i denne tid mere trætte og energiforladte. Sådan behøver det dog ikke at være hele vinteren. Der findes nemlig en lang række af rejser, som kan give dig mere velvære sammen med nogle sundere vaner. Rejser som også kan hjælpe dig i hverdagen, når du er vendt hjem igen. Her får du nogle gode tips til rejser, som kan netop disse ting:

Ofte vil disse rejser være til udlandet, men det behøver dog ikke altid at være tilfældet. Der findes nemlig et utal af spaophold på kroer og slotte i Danmark, hvor velværen er i fokus. Her bliver tiden brugt på at slappe fuldstændig af. De fleste af disse steder vil du også kunne vælge diverse former for behandling til. Det kan være forskellige former for massage, forskellige kosmetiske behandlinger og mange andre ting.

Udover spaopholdene i Danmark, så findes der en masse forskellige rejser til adskillige eksotiske steder rundt om i verden. Disse steder kan være meget ideelle, når man gerne vil helt væk fra hverdagens stress og jag – og som nu, fra vinterens ulm og mørke.

Forskellige typer af rejser til udlandet:

  • Mindfulness: Du kan blandt andet tage på en mindfulness-rejse. På en mindfulness-rejse vil du blandt andet skulle meditere og lave yoga. Det er ting, som koncentrerer sig om at styrke dine evner til at udvikle ro og fokus. Du vil desuden blive trænet i at være tilstede i nuet i stedet for at hænge dig i det, der er sket i fortiden samt det, der måske vil ske i fremtiden. Disse egenskaber kan også hjælpe dig, når du kommer hjem til din normale hverdag, så du bliver bedre til at håndtere stress. Derudover vil du nemt kunne fortsætte med at meditere og dyrke yoga i Danmark.
  • Sportsrejser: Der findes i dag også en masse forskellige sportsrejser, hvor sport, sundhed og kost er i centrum. Det kan du blandt andet gøre på det populære feriemål La Santa, hvor der er mulighed for at afprøve dig selv indenfor mange forskellige sportsgrene. Der findes også andre mere organiserede sportsrejser, hvor du får kan få en træningsplan kombineret med en kostplan. Nogle rejsebureauer planlægger også såkaldte fodboldrejser, hvor man i pauserne op til en kamp kan være aktiv med andre. Disse rejser er også yderst populære.
  • Detoxrejser: Disse rejser er på en måde en kombination af de to førnævnte rejser. Her gælder det om at komme af med alle de affaldsstoffer, du har i kroppen. Det gør du blandt andet via juicekur, meditation og yoga samt sund kost.

Alle disse rejser har sundheden i fokus, så de prøver at gøre meget af det samme – nemlig at give dig mere sundhed. Deres fokus ligger bare lidt forskelligt, så det kommer meget an på, hvad du er mest til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *