Beskyt din mobil mod bakterier med beskyttelsesfilm og rens.

Undgå sundhedsskadelige bakterier på din mobil

Du bruger den til mange forskellige ting. Du bruger den til at vække dig om morgenen. Du bruger dens GPS til at finde vej. Du bruger den til at holde dig opdateret på nyheder og dine venners gøren og laden. Du bruger den til at slå en opskrift op på din livret. Du bruger den døgnet rundt. Den er noget af det første, du kigger på, når du står op, og den er noget af det sidste, du kigger på, når du går i seng. Derfor er din mobil også en af de største bakteriebomber, som vi kommer i nærheden af i løbet af vores hverdag. Flere undersøgelser har endda vist, at skærmen indeholder flere bakterier end toiletbrættet gør. Dette kan i værste tilfælde føre til sygdomme som diarré og forskellige luftvejsinfektioner som for eksempel influenza og halsbetændelse.

Derfor er det meget vigtigt at tage sine forholdsregler og holde den ren. Mange af os ved dog ikke, hvordan vi bedst gør dette. De fleste skærme kan nemlig ikke holde til, at du bruger rengøringsmiddel, vand eller sprit. Hvis du bruger disse rensemetoder, så risikerer du at beskadige din mobil. Men det er faktisk slet ikke så svært at rense sin telefon.

Disse råd skal du følge for at gøre din mobil ren

Hvis du gerne vil have din mobil til at være bakteriefri, så finder du her nogle meget simple råd til at gøre netop det:

  • Anskaf dig en egnet klud til touchskærm. Her kan der være tale om to forskellige slags klude. Den første slags klud er en vådserviet. Den anden er en mikrofiberklud, som passer til skærme. Begge ting kan oftest købes både hver for sig og i en samlet pakke.
  • En anden ting, du kan gøre, er at købe beskyttelsesfilm til din mobiltelefon. Det har ikke bare den smarte funktion, at gøre din telefon mere robust, det kan også være meget behjælpeligt, når man gerne vil tørre sin skærm af. Med beskyttelsesfilm så kan din skærm pludselig godt tørres af med andre slags rengøringsmetoder. Det vil nemlig beskytte skærmen indenunder.
  • I stil med beskyttelsesfilmen, så kan man også vælge at gå hele vejen med et vandtæt mobilcase. Et vandtæt mobilcase beskytter din mobil mod alle de ting, den kan være udsat for i løbet af dagen. Den bliver så at sige pakket fuldstændig ind. Det vil dermed også betyde, at du vil kunne rense din telefon, lige som du vil, da den er 100 procent beskyttet.

Dermed er der altså nogle ret lette tiltag, du kan følge for at holde din mobiltelefon bakteriefri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *