Wellness gør sundhed til en helhedsoplevelse på dit badeværelse.

Wellness bidrager til en sund helhedsoplevelse

Wellness er en konstellation af de 2 engelske begreber ”wellbeing” og ”fitness” der oprindelig stammer fra 1654. Ofte forbinder vi også wellness med spa, der stammer fra det latinske begreb ”sanus per aquam” som på dansk betyder ”sundhed gennem vand”. Wellness er i dag med til at transformere sundhed til en helhedsoplevelse i vores liv. I denne guide vil vi kigge på hvordan du kan flytte wellness ind på dit badeværelse.

I en hektisk hverdag bliver det mere og mere vigtigt at kunne slappe ordentligt af, når du kommer hjem fra arbejde. Der er mange måder at slappe af på, og du kan ofte blive hjulpet godt på vej med den helt rigtige indretning. Et rum hvor der er masser af muligheder for at få udstyr, som kan medvirke til at afstresse, er dit badeværelse. Her er der tonsvis af potentiale til at lave et stressfrit miljø. Du kan nemlig lave dit helt eget wellness-område på badeværelset. Men det kræver, at du investerer i det – økonomisk men ikke mindst også personligt og tidsmæssigt. Hvis du er villig til dette, så kan du skabe dig selv et rum, som vil være helt fri for hverdagens stress og jag. Med disse 5 tips er du godt på vej til at udforme en lille oase på dit badeværelse:

  1. Hvis du gerne vil gøre din bruseniche mere indbydende, så kan du anskaffe dig en mere funktionel brusedør i glas. En brusedør er en meget flot og stilren løsning til brusenichen. Den fremhæver brusenichen på en unik måde, og vil være med til at give dit badeværelse et mere eksklusivt look. Der findes et utal af muligheder for brusedøre i glas. Du kan få det i forskellige mønstre og forskellige farver. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.
  2. Nu vi er ved brusenichen, så kan du også vælge at få et linjeafløb, som vil give et meget mere stilrent look i baderummet. Et linjeafløb er en flottere og mere minimalistisk løsning, som giver en signifikant elegance til din bruseniche.
  3. For at fuldende wellness-oplevelsen i brusenichen, så er et rainshower brusesæt en virkelig god investering. Med sådan et sæt vil du opleve den helt perfekte komfort og nydelse ved at gå i bad. Vandet dækker hele kroppen, og du vil føle velvære lige så snart, vandet rammer din krop.
  4. Der er også en anden ting, du kan anskaffe dig for at få absolut nydelse på dit badeværelse. Her er der tale om et badekar. Med et badekar, vil du hurtigt føle velbehag og mærke at stressen forlader din krop. Og det er næsten lige meget, hvor stort dit badeværelse er. Der findes nemlig et utal af forskellige modeller. Hvis rummet er småt, så kan anskaffe dig et siddebadekar, som er kortere og højere, så det stadig dækker kroppen. Hvis rummet er stort, så kan du få et større badekar, hvor du kan ligge ned. Og hvis du vil gå hele vejen, så er et spabad måske noget for dig. Hvis du godt vil have begge ting, så er det også muligt at få badekar og bruser i en integreret løsning. Det kan både være en meget flot og funktionel løsning.
  5. Noget andet, som er meget vigtigt i dit badeværelse er dit toilet. Du kan skifte dit gamle toilet ud med et mere moderne et med indbygget bidet. Toiletter med indbygget bidet er de senere år blevet mere og mere populært i Danmark. Og man forstår godt hvorfor. For et toilet med bidet er en helt ny følelse af velvære. Når du har gjort det, du skulle på toilettet, så trykker du på en knap, hvorefter du bliver skyllet helt ren igen. Det fås med flere forskellige funktioner og til mange forskellige priser, så der er helt sikkert et toilet, som opfylder dine behov.

Udover disse større tiltag til mere wellness på dit badeværelse, så er der også andre småting, som vil gøre dit badeværelse mere hyggeligt – og derved give mere wellness. Eksempelvis kan du vælge at dekorere rummet med lys måske endda med duft. Levende lys har altid været en sikker vinder, når det kommer til at give en hyggeligere stemning. Det vil lys på badeværelset også gøre. En anden og lidt dyrere løsning kan være at få lavet lysdæmpere. Så kan du skrue ned for lysstyrken og falde helt ned i en nærmest mediterende stemning, mens du eksempelvis står under bruseren eller ligger og slapper af i badekarret. Et sidste lille tip er at anskaffe nogle flotte, lækre håndklæder, som matcher produkter og/eller badeværelsestilbehøret, som står fremme. Lækre håndklæder vil give badeværelset det allersidste finish.

Med disse tiltag vil du have anskaffet dig et gennemført badeværelse af ren velvære, der inddirekte vil bidrage med sundhed som en helhedsoplevelse. Når du kommer hjem fra en stresset arbejdsdag, er alt du skal gøre dermed, at gå ud i dit nye wellness-paradis og lade dig blive ført ind i en helt ny verden af ren og skær afslapning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *